Iată ce s-a întâmplat cu curtea noastră primăvara trecută! 11 idei minunate, care pot fi realizate cu ajutorul paleților de lemn…

CUM PUTEȚI SĂ TRANSFORMAȚI CURTEA VOASTRĂ ÎNTR-UN LOC SPLENDID?

Echipa noastră a pregătit pentru cititorii săi 11 idei utile pentru amenajarea curții, care pot fi puse în practică cu ajutorul paleților de lemn. Imaginile de mai jos vă vor inspira să vă reamenajați curțile!

1. Vreți să cumpărați lădițe sau ghivece frumoase pentru sădirea plantelor? Însă, luând în considerație prețul lor, vă este frică să lăsați asemenea achiziții fără supraveghere, mai ales când nu aveți încredere în vecini?

Această problemă poate fi rezolvată cu ajutorul paleților. Lădițele fabricate din aceste materiale vor arăta excelent cu flori pe verandă sau ca aranjament stratificat de plante. Pe lângă aceasta, asemenea lădițe se aerisesc foarte bine și sunt destul de rezistente!

2. Paleții reprezintă materialul ideal pentru asamblarea unei magazii sau a unui șopron. Având în vedere prețul total al unei lucrări de acest fel, aceasta este, probabil, cea mai economică variantă.

3. Visați demult să montați un leagăn sau un balansoar în curte?

4. Aceasta este soluția perfectă pentru cei care adoră grădinăritul! Această bancă horticolă se fabrică ușor și rapid, are un aspect neobișnuit și vă va servi o perioadă destul de îndelungată.

5. Doar răsucind paleții și aranjându-i după gustul vostru, veți obține un gărduleț splendid, pe care-l puteți folosi atât pentru separarea curții de stradă, cât și pentru divizarea ei în parcele.

6. Dacă vă place, precum nouă, să-i răsfățați pe cei dragi cu legume și fructe crescute cu grijă în propria voastră grădină, atunci această metodă de grădinărit este chiar pentru dumneavoastră.

Loturile uniforme, îngrijite din paleți de lemn vor transforma grădina dumneavoastră într-un loc plin de acuratețe. De asemenea, veți avea de înfruntat mai puține buruieni!

7. Nu știți unde să depozitați greblele, lopețile sau măturile, care mereu sunt aruncate la întâmplare sau sunt sprijinite de diverse suprafețe? Îndreptați-vă mai repede atenția la această construcție simplă. Doar priviți cât de mic este spațiul, pe care-l ocupă!

8. De asemenea, cu ajutorul paleților de lemn, puteți să decorați cu flori părțile neaspectuoase de pe suprafețele verticale din curte.

Dacă gardul prezintă o porțiune, pe care ați prefera să o ascundeți, puteți realiza acest lucru cu ajutorul plantelor sădite într-un palet fixat de scândurile gardului.

9. Cât de interesant și original arată acest răzor cu multe nivele! Montarea lui nu este dificilă și nici nu necesită mult timp.

10. Mobila din curte, băncile, șezlongurile și foișorul improvizat în curtea din spate a casei — toate acestea pot fi asamblate din module standard de lemn, asemănător cu montarea unui joc LEGO.

11. Accesoriile confortabile de tipul unei mese pliante, montate pe peretele garajului, etajerelor de lemn pentru ghivecele cu flori sau ierburi aromate și altor mii de diverse aranjamente pentru curte pot să ușureze viața oricărui horticultor. Iar voi ați hotărât unde veți așeza paleții voștri de lemn?

Aceste articole pentru amenajarea curții, create din materiale aflate la îndemână, nu reprezintă doar o modalitate reală de economisire. Drept rezultat, veți obține o curte cu design unic și posibilitatea de a vă arăta creativitatea. Folosiți neapărat una sau poate câteva dintre ideile enumerate mai sus și veți observa cum curtea dumneavoastră va căpăta un aspect absolut extraordinar.

New