Idei valoroase pentru grădină pentru o recoltă bogată și economisirea forțelor!

Fiecare proprietar de vilă visează la randamente ridicate din cele mai gustoase fructe și legume. Cu toate acestea, nu toți sunt gata să piardă mult timp și efort pentru cultivarea culturilor, iar unii pur și simplu nu au un teritoriu mare, unde ar putea crește tot de ce au nevoie. Aceste idei utile pentru grădină vă ajută să economisiți spațiul și forțele fără să afecteze recoltele.

1. Un mod genial de a cultiva varză și alte culturi – în pungi de plastic. Această metodă comodă vă permite să obțineți o recoltă bogată și să folosiți eficient un teritoriu mic.

2. În loc de pungi puteți folosi căldări adânci sau recipiente din plastic, în care culturile se vor simți confortabil.

3. Pentru creșterea roșiilor, e comod să folosiți spaliere sau suporturi verticale. Metoda vă permite să aveți un randament mai ridicat decât în cazul cultivării obișnuite în pământ.

4. Metoda de cultivare verticală este potrivită și pentru alte culturi, inclusiv căpșuni, ardei și vinete.

5. Fiecare grădinar știe, că o sticlă de plastic poate fi un obiect foarte util și va fi de folos pentru creșterea și udarea fructelor și legumelor.

6. Pentru a cultiva legume, fructe și verdeață proaspătă pentru consum propriu, utilizați paleți din lemn și rafturi.

7. Pare incredibil însă, într-o grădină mică puteți crește chiar și pepeni verzi, pepeni galbeni și dovleac, important este să știți cum să faceți acest lucru într-un fel mai puțin obișnuit.

Spor la grădinărit!