În Australia trăiește un bou uriaș cu înălțimea de 2 metri!

În Australia, a fost găsit un bou, care a devenit momentan vedetă, după ce fotografiile lui au apărut pe internet. Utilizatorii au rămas încântați de acest animal și iată de ce.

Boul, cu numele Nickers, este la fel ca prietenii săi din turmă. Trăiesc toți împreună la o fermă frumoasă din apropierea orașului Perth. Însă Nickers are o înălțime de 194 cm, cântărește 1,4 tone și acestea nu sunt cifre finale. Potrivit previziunilor stăpânului, boul va continua să adauge în greutate.

Ceilalți boi și vaci par mici în comparație cu el. Animalele din turmă îl tratează pe Nickers cu respect. El se simte lider și are o atitudinea responsabilă față de ”obligațiunile” sale. Boul este destul de sever, dar corect.

Stăpânul l-a cumpărat pe Nickers când era vițeluș, pentru ca să-l crească și să fie sacrificat. Dar nici un abator nu s-a hotărât să se apuce de bou din cauza dimensiunilor lui. Potrivit stăpânului, gigantul va trăi la ferma lui până va muri.

Boul aparține rasei Holstein-Friesian, însă printre reprezentanții acestei rase nu au existat niciodată vaci sau boi de această mărime

Dimensiunile lui Nickers l-au salvat de soarta de a deveni un biftec și l-au făcut vedetă!

Cum vă par aceste dimensiuni ale unui bou australian obișnuit?