Înghețată „Creme Brulee” în 5 minute! De casă, cremoasă și foarte gustoasă!

Această înghețată „Creme Brulee” ne aduce aminte de copilărie. Gustul său este de neegalat. Iar dacă o pregătiți în condiții casnice, este și mai gustoasă. Încercați-o și dvs., o să vă cucerească cu gustul său.

INGREDIENTE:

– 500 ml de smântână pentru frișcă de 33%;

– esență de vanilie sau zahăr vanilat (după gust);

– 150-200 g de lapte condensat fiert;

– 2 foi de napolitană (opțional).

MOD DE PREPARARE:

1. Turnați smântâna pentru frișcă într-un bol adânc, luând în considerare faptul că aceasta își va dubla volumul în timpul baterii. De asemenea, este foarte important ca smântâna să fie foarte rece. Luați un mixer și bateți-o la viteză mare, până când va deveni pufoasă și își va menține bine forma.

2. După aceasta, adăugați zahărul vanilat sau esența de vanilie și laptele condensat fiert. Mixați ingredientele la viteză medie, până la omogenizare.

3. Amestecul pentru înghețată este gata, a rămas doar să-l puneți la congelat. Pentru aceasta, puteți folosi orice formă doriți. Noi vom folosi o formă dreptunghiulară, pe care am tapetat-o cu folie alimentară. La baza ei am pus o foaie de napolitană, apoi am turnat amestecul și l-am răspândit uniform. Deasupra am mai pus o foaie de napolitană.

4. Acoperiți viitoarea înghețată cu folie și dați-o la congelator pentru 4-5 ore.

5. Scoateți sandviș-ul de înghețată obținut din frigider, porționați-l și savurați-l cu multă plăcere!

*Noi învelim fiecare bucată porționată de înghețată în folie alimentară și le păstrăm în congelator într-o pungă cu ziplock.

Vă dorim poftă bună alături de cei dragi!

New