Înghețată de casă — un desert fin, delicios și natural (fără conservanți)!

Nu știți cum să vă surprindeți soțul și să vă bucurați copiii? Pregătiți înghețată de casă, naturală, fără conservanți. Are un gust gingaș, de smântână. Este imposibil să renunți la ea. Aveți nevoie doar de 2 ingrediente principale. Rețeta este excepțională. Încercați-o neapărat!

INGREDIENTE:

-500 ml de smântână pentru frișcă 33%;

-0.5-1 conservă de lapte condensat;

-100-150 ml de lapte;

-1-2 linguri de pudră de cacao;

-200 g de biscuiți.

MOD DE PREPARARE:

1.Pregătiți ingredientele necesare.

2.Inițial bateți smântâna pentru frișcă. Ea trebuie să fie rece.

3.Continuând mixarea smântânii, adăugați laptele condensat. Adăugați-l după propriul dumneavoastră gust: unora le sunt suficiente 2-3 linguri, iar alții au nevoie de o conservă întreagă sau chiar mai mult. Noi am folosit jumătate de conservă.

4.Dacă doriți să pregătiți 2 tipuri de înghețată, împărțiți compoziția obținută în jumătate.

5.Adăugați pudra de cacao într-una dintre jumătăți și mixați până la omogenizare. Aceasta va fi înghețata de ciocolată.

6.Asamblați desertul: înmuiați fiecare biscuit în lapte și așezați-l în formă, astfel încât să-i tapetați tot fundul. Noi am folosit o tavă de ceramică și am tapetat-o cu folie alimentară (opțional).

7.Răspândiți compoziția de înghețată pe stratul de biscuiți: dintr-o parte — pe cea albă, în partea opusă — pe cea de ciocolată. Pe alocuri puteți să le combinați: veți obține un aspect interesant.

8.Acoperiți stratul de înghețată cu biscuiți înmuiați în lapte. Nu trebuie să-i țineți mult în lapte, ci să-i scufundați repede și să-i scoateți îndată.

9.Acoperiți forma cu folie alimentară și dați-o la congelator pentru 4 ore. Înarmați-vă cu răbdare. Rezultatul merită să fie așteptat!

10.Înghețata se încheagă bine și se porționează excelent.

Veți obține sandwich-uri de biscuiți cu înghețată!

Înghețata de casă este delicioasă și naturală, fără conservanți și aromatizatori. Este și foarte ieftină! Se prepară ușor și este pe placul tuturor!

Vă dorim poftă bună alături de cei dragi!

New