Îngrășământul natural, care determină creșterea de 10 ori mai rapidă a roșiilor!

Dacă tufele de roșii din grădina voastră nu se dezvoltă bine, ci rămân mici, semi-ofilite și ușor gălbui, trebuie neapărat să le fertilizați cu infuzie de găinaț. Ea este bogată în multe micro- și macroelemente folositoare pentru plante, printre care se află azotul, potasiul, calciul etc. Veți rămâne surprinși de rezultat!

AVEȚI NEVOIE DE:

-jumătate de găleată de găinaț proaspăt;

-apă stătută.

MOD DE LUCRU:

1.Puneți găinațul în găleată, după care turnați apă peste el până când veți umple găleata. Amestecați.

2.Acoperiți găleata cu un capac și lăsați găinațul să fermenteze pe parcursul a 7-10 zile. Amestecați-l minim o dată pe zi.

3.Infuzia de găinaț trebuie diluată înainte de utilizare: 200-250 ml de infuzie la 10 litri de apă stătută.

4.Înainte de fertilizare solul din jurul plantelor trebuie udat foarte bine: noi am turnat 10 litri de apă stătută în jurul a 4 tufe de roșii.

5.Prima fertilizare se realizează după primele 2 săptămâni de la plantarea răsadurilor de roșii în grădină, iar a doua fertilizare — peste 10-14 zile (uneori a doua fertilizare nu este necesară — orientați-vă după aspectul tufelor de roșii, deoarece este important să nu le fertilizați excesiv). Turnați aproximativ 350 ml de soluție diluată într-o adâncitură realizată între 4 tufe de roșii.

6.Se recomandă să udați solul și după fertilizare: cu 5-10 litri de apă stătută.

7.Veți observa rezultatul muncii voastre peste aproximativ o săptămână. Tufele de roșii încep să crească repede și foarte frumos.

Spor la grădinărit!

New