Metodă eficientă de curățare a mașinii de spălat de miros și detartraj!

Astăzi vă vom demonstra o metodă eficientă de curățare a mașinii de spălat de miros și detartraj.

Veți avea nevoie de:

– oțet și apă;

– bicarbonat de sodiu;

– o sticlă cu pulverizator și o periuță veche de dinți.

Mod de lucru:

1. Mai întâi vom curăța compartimentul pentru detergenți, deoarece acestea colectează foarte multe bacteriile și reziduuri de detergent. Așa că scoateți-l din mașină.

2. Pentru o curățare eficientă, luați o sticlă cu pulverizator, turnați puțin oțet și apă în ea și pulverizați spațiul din interiorul mașinii, unde se afla acest compartiment pentru detergent. Lăsați-l puțin să se înmoaie.

3. Acum, clătiți compartimentul cu apă călduță. Apoi luați spray-ul pregătit și pulverizați toată suprafața recipientului cu el. Luați o periuță veche de dinți și curățați toate locurile cu depuneri de detergent. Clătiți-l.

4. Ștergeți spațiul compartimentului din mașină cu o cârpă curată. Introduceți-l înapoi.

5. Acum vom curăța mașina de spălat și pe dinăuntru: turnați aproximativ 100-150 ml de oțet în tambur, iar alți 100 ml turnați-i în compartimentul pentru balsam de rufe, iar în acela pentru detergent, turnați bicarbonat de sodiu.

6. Setați mașină la o spălare obișnuită. După aceasta, ștergeți-o din interior cu o cârpă uscată. De asemenea, o puteți pulveriza cu spray-ul de apă și oțet.

Acum, depunerile de murdărie, detergent și calcar au dispărut. Mașina este curată și nu mai miroase urât. Încercați și dvs. această metodă, este foarte reușită.

Spor la treabă!

New