Metodele secrete de curățare a geamurilor și podelelor! Praful și murdăria vor lipsi mult timp!

Spălarea geamurilor este ocupația, care necesită mult timp și mult efort, deoarece stratul de murdărie de pe ele trebuie spălat de mai multe ori, iar apoi trebuie șterse toate urmele rămase. Iar curățarea umedă a podelelor dă frecvent rezultate nesatisfăcătoare — murdăria se îndepărtează cu dificultate, iar după uscare podeaua pare acoperită cu ceva mat: nu există luciu și senzația de curățenie. Încercați să folosiți următoarele metode de curățare, care permit spălarea calitativă și rapidă a geamurilor și podelelor. Acestea pur și simplu vor străluci de curățenie!

Ca să spălați repede și maxim de calitativ geamurile, trebuie să pregătiți corect soluția de curățat! Luați un lighean și turnați 5-6 litri de apă în el. Adăugați ½ lingură de orice soluție de spălat vasele și 1-1.5 linguri de oțet de masă 70%. Amestecați foarte bine.

De asemenea, aveți nevoie de o cârpă, cu care veți aplica soluția pe geamuri și veți îndepărta murdăria, precum și de un prosop, care absoarbe bine apa.

Înmuiați cârpa în soluție și ștergeți geamul cu ea, după care ștergeți-l cu prosopul absorbant. Geamul este curat! 

Apropo, această metodă este potrivită și pentru spălarea oglinzilor. Doar că în acest caz se recomandă ștergerea finală a suprafeței cu o cârpă netedă (a treia etapă), ca să o lustruiți ideal.

Ca să spălați podelele, pregătiți o altă soluție. Adăugați jumătate din doza recomandată de orice soluție de spălat podelele (de obicei, jumătate de capac) în 7-8 litri de apă. În caz extrem puteți să o înlocuiți cu soluție de spălat vasele. După aceasta adăugați 25 g de glicerină obișnuită și amestecați foarte bine. Spălați podelele cu soluția obținută.

Această soluție este minunată! Podelele spălate cu ea nu sunt lipicioase, ci curate și strălucitoare. De asemenea, cu cât o veți folosi mai mult, cu atât podelele voastre vor arăta mai bine și vor rămâne curate mai mult timp!

Spor la treabă!

New