Mic dejun rapid – se prepară ușor și este foarte gustos și sățios!

Mic dejun rapid. Vă recomandăm această rețetă rapidă de mic dejun sau de gustare, ce se prepară ușor și este foarte gustos și sățios. Tot ce e simplu, e genial!

INGREDIENTE:

-pâine;

-2 ouă;

-200 gr de brânză telemea, brânză de vaci sau feta;

-verdeață – după gust;

-ulei – pentru prăjit.

MOD DE PREPARARE:

1.Amestecați brânza cu ouă și verdeața tocată, noi am folosit fire de usturoi verde și pătrunjel. Verdeața este opțională, dacă nu vă place sau nu aveți la îndemână, nu adăugați.

2.Asezonați amestecul cu sare, dacă brânza dumneavoastră nu este sărată.

3.Acoperiți feliile de pâine pe o singură parte cu compoziție de brânză. Folosiți orice pâine aveți, chiar și pâinea nu prea proaspătă, însă cel mai gustos este cu pâine pentru toast sau cu baghetă.

4.Turnați puțin ulei în tigaie și prăjiți pâinea, cu umplutura în jos. Bagheta trebuie prăjită câte 2-3 minute pe fiecare parte: cât se rumenește compoziția de brânză, apoi până se formează crustă crocantă pe cealaltă parte.

5.Pâinea pentru toast o așezați cu umplutura în jos, apoi mai adăugați amestec de brânză pe cea de-a doua parte și la fel o prăjiți, până se rumenește. Această variantă va fi mai moale și mai suculentă.

Dimineața, pâinea prăjită astfel este perfectă alături de o ceașcă de cafea aromată. Simplu, rapid și absolut delicios, încercați neapărat!

Vă dorim poftă bună alături de cei dragi!

New