O femeie de patruzeci și patru de ani așteaptă cel de-al douăzeci și doilea copil!

Cea mai numeroasă familie din Marea Britanie curând va fi și mai mare. Sue Radford de 44 de ani a postat un videoclip pe YouTube în care trece un examen ecografic și împreună cu soțul ei anunță că în aprilie 2020 se va naște un nou membru al familiei Radford.

Familia are deja 21 de copii – 11 fete și 10 băieți. Primul copil, Chris, s-a născut în mai 1989, când mama avea doar 14 ani. Iar cel de-al 21-lea copil, Bonnie, a venit pe lume anul trecut.

Soții au avut parte și de tragedii: în 2014, băiețelul Alfie a fost declarat născut mort, când Sue avea 23 de săptămâni de sarcină.

Părinții au rugat să nu li se spună sexul copilului, însă Sue este convinsă că bebelușul va egala scorul dintre fete și băieți.

”Cred că voi avea câte 11 copii de sex feminin și masculin, deci se pare că așteptăm un băiat”, afirmă ea.

Soții Radford și cei 19 copii locuiesc într-o casă veche victoriană cu 10 dormitoare pe care au cumpărat-o acum 11 ani în Lancashire, în nord-vestul Angliei. Din punct de vedere financiar, familia se bazează pe veniturile brutăriei pe care o deține Noel.

Primii 2 copii, Chris de 30 de ani și Sophie de 25 de ani, care are și ea deja 3 copii, nu locuiesc cu părinții.

În 2013, familia a luat parte la emisiunea televizată „16 copii – continuarea urmează”. Noutățile familiei soții le anunță regulat pe canalul de YouTube și contul Instagram.

Sue recunoaște că uneori le este greu să-și permită distracție pentru întreaga familie:

”Ne place să mergem la cinema, în special în vacanțe, când copiii încep să se plictisească, pentru că afară plouă și nu au activități. Însă biletele costă 10 lire (aproximativ 13$) și pentru toți este costisitor. Iată de ce, deseori, așteptăm reduceri și mergem la filmele, care sunt mai ieftine.

Cele mai plăcute zile de odihnă ale noastre sunt picnic-urile, când pur și simplu mergem la plimbare, în parc sau la plajă, deoarece este un mod gratuit și accesibil tot anul de a petrece timpul plăcut împreună”.

Pe lângă veniturile de la brutărie, familia primește alocații pe copii în valoare de 170 lire pe săptămână (aproximativ 220$).

Familia Radford este într-atât de vestită în Marea Britanie încât le este dedicată o pagină Wikipedia.

Ce ziceți, ați putea trăi într-o astfel de familie?