O idee neobișnuită de utilizare a ramurilor pentru crearea unui decor original de Revelion!

Faceți un brad hand made minunat și foarte interesant din ramuri. Pentru crearea pomului de Crăciun neobișnuit, veți avea nevoie de crenguțe subțiri, ramurile de salcie sunt perfecte. Fiecare ramură trebuie tăiată până la lungimea de 40 cm. Suportul pentru realizarea decorului de Anul Nou va fi un con de carton înalt de 30 cm și cu un diametru de 10 cm la bază.

Umpleți conul cu pungi de plastic, acest lucru va permite cartonului să absoarbă mai bine umezeala crenguțelor.

Pentru montarea bradului, veți avea nevoie de elastice pentru bani. Cu ajutorul lor, uniți ramurile în partea superioară. Aveți grijă ca partea de jos a crenguțelor să fie la același nivel.

Îmbrăcați ramurile pe conul de carton și fixați-le cu elastice. Repartizați crenguțele uniform pe toată suprafața conului, cât să capete o formă frumoasă, și îl lăsați pentru 2-3 zile într-un loc uscat.

Pentru ornarea bradului, puteți folosi orice elemente decorative: conuri, cadouri, bile, flori artificiale, materiale naturale.

După ce crenguțele se usucă bine, le scoateți cu grijă de pe con.

Pentru a face baza bradului, pregătiți o fâșie de carton cu mărimea 30 * 5 cm.

Acoperiți partea interioară a inelului din carton cu pânză de sac. Fixați inelul pe o bucată de lemn cu diametrul potrivit.

Deasupra suportului, puneți atent bradul din ramuri. Îndreptați ramurile și fixați-le de suport cu adeziv fierbinte.

Suplimentar, partea inferioară a bradului poate fi decorată cu pânză de sac, care va avea nu doar funcția decorativă, dar și de fixare.

În vârful ramurilor, lipiți sfoara cu adeziv fierbinte și faceți câteva rotații în jurul pomului.

Ornați bradul, folosind elemente decorative la îndemână.

Imitația zăpezii o puteți crea cu vopsea de acril. Pur și simplu înmuiați buretele în puțină vopsea și decorați brăduțul.

Pomul de Crăciun iese foarte neobișnuit și stilat. Și cel mai important – îl puteți folosi ca decor de Revelion mulți ani la rând.

Mult spor!