O linguriță sub fiecare plantă de interior și înflorirea abundentă vă este asigurată! Înfloresc minunat!

Chiar și cernoziomul din grădină devine tot mai sărac pe măsura utilizării, nemaivorbind de plantele de interior, care stau în ghivecele lor strâmte. Multe persoane nu fertilizează florile, limitându-se doar la irigări și aceasta este greșeala de bază. De regulă, acești oameni nu au văzut cum trebuie să crească și să înflorească o plantă de interior fertilizată.

Sulfatul de potasiu este îngrășământul necesar pentru a suplini insuficiența unuia dintre elementele de bază din sol necesar plantelor pentru dezvoltare și creștere. Acesta este un îngrășământ concentrat pentru culturi, care conține potasiu în proporție de 50%. Sulfatul de potasiu se folosește, de obicei, în grădină, dar, plantele de interior nu se deosebesc cu nimic de cele din grădină și ele tot au nevoie de potasiu.

Imediat după odihna de iarnă a florilor, fertilizați-le o dată în lună anume cu acest îngrășământ. Pentru o înflorire abundentă, este bine să folosiți 3-5 ml sau aproximativ 1 linguriță rasă de sulfat de potasiu. Îl diluați în 1l de apă și udați florile sub rădăcină. Plantele înfloresc extraordinar, verificat!

Sulfatul de potasiu poate fi utilizat împreună cu îngrășămintele de azot sau fosfat.

Mult spor!