O metodă simplă și genială să curățați răzătoarea pentru cașcaval!

Mozzarella proaspăt rasă (sau orice cașcaval!) este o completare nemaipomenită pentru toate tipurile de preparate mediteraneene sau italiene, însă procesul de utilizare a unei răzătoare nu este prea plăcut și sigur pentru gospodină. În plus, nici curățarea răzătoarei nimănui nu-i place!

Noi avem o veste minunată pentru dumneavoastră – am găsit un produs natural și foarte eficient în lupta contra bucăților de cașcaval și altor produse! Aceasta este lămâia!

Acidul citric corodează multe lucruri și în gospodărie trebuie folosit cu precauție maximă. Dar nu și în cazul curățării răzătoarei pentru cașcaval. După ce treceți cașcavalul prin răzătoare, răzuiți apoi (timp de 1 minut) o lămâie. Cașcavalul de pe răzătoare nu se va întări până în momentul când o veți spăla.

Dacă cașcavalul sau alt produs s-au întărit deja, trebuie să înmuiați răzătoarea, apoi să răzuiți ½ de lămâie timp de 2 minute.

Lămâia este un produs minunat în lupta contra depunerilor, care nu se spală,  din scurgere și merită să-l țineți minte! Pur și simplu picurați acid citric în jurul scurgerii, turnați apă clocotită, apoi pur și simplu curățați țeava cu soluție de spălat vasele!

Mult spor!