O rețetă reușită de fertilizant, potrivit pentru toate plantele de interior! Poate fi administrat în orice perioadă a anului!

Vă prezentăm o rețetă de fertilizant, potrivită pentru toate plantele de interior, atât înfloritoare, cât și ne înfloritoare.

Veți avea nevoie de:

– 1 comprimat de aspirină;

– apă;

– stimulator de crește.

Mod de preparare:

1. Pasați 1 comprimat de aspirină de 500 mg și diluați-l în 100 ml de apă fiartă, deoarece aspira se dizolvă foarte greu în apă rece. După dizolvare, turnați soluția într-un litru de apă caldă și amestecați.

2. La această soluție, mai puteți adăuga 4 picături de stimulator lichid de creștere procurat din comerț. Amestecați și udați plantele la rădăcină cu fertilizantul obținut, nu mai des decât o dată pe lună.

Notă: Datorită proprietății sale anti fungice, aspirina va ajuta plantele să scape de diferite boli și dăunători. De asemenea, aceasta va facilita creșterea și dezvoltarea frunzișului, precum și îmbunătățirea aspectului fizic. Aspirina mai poate să crească nivelul acidității din sol, așa că aveți grijă să nu adăugați mai mult decât norma indicată.

Spor la grădinărit!

New