O tânără a reproiectat într-un mod original și modern o comodă veche!

Acest fel de comode vechi probabil că sunt familiare pentru mulți dintre noi. Acestea au putut să ne rămână de la părinți sau să fie preluate de la un apartament vechi la altul, odată cu schimbarea locului de trai. Cu timpul, lacul s-a uzat și întreaga comodă nu arată prea prezentabil, deși este realizată în întregime din lemn. Mai jos vă veți putea inspira cu o metodă originală de a reproiecta o astfel de piesă de mobilier de bună calitate și de a o transforma într-una modernă.

Mai întâi de toate, trebuie de îndepărtat lacul vechi. Acest lucru poate fi făcut cu ajutorul unui șlefuitor, a șmirghelului sau a unui decapant special pentru vopsea.

După care trebuie de vopsit întreaga comodă și restul pieselor cu 4 straturi de grund.

Apoi mobilierul se vopsește în culoarea pe care o doriți. Culorile alese pentru această comodă au fost negru, alb și gri.

Cu ajutorul unei benzi adezive, ușile comodei au fost împărțite în secțiuni și revopsite într-un mod extraordinar de frumos!

Balamalele vechi și ruginite au fost îndepărtate și înlocuite cu altele noi. În final, toată comoda este lăcuită pentru ca vopseaua să nu se desprindă.

Iată cum arăta înainte de transformare:

Și iată ce comodă originală a obținut tânăra mai apoi! Un rezultat interesant al unei activități creative.

Spor la treabă!

New