Organizator pentru încălțăminte din nimic: soluția practică, care vă ajută să evitați supraaglomerarea spațiului!

Dacă spațiul din apartamentul dumneavoastră este limitat, atunci problema unde să depozitați încălțămintea, pe care nu o folosiți temporar, devine prioritară. Sandale, adidași, pantofi, papuci – aceasta nu este lista completă de ce aveți pentru fiecare membru al familie. Și cu cât mai mare este familia, cu atât mai mult loc trebuie rezervat pentru încălțăminte! Deseori, toată încălțămintea nefolosită este ascunsă în dulap până în momentul potrivit. În același timp, este extrem de incomod să o utilizați, iar toată grămada arată deprimant. Pare greu de crezut, însă situația poate fi schimbată în doar 30 de minute. În plus, fără careva cheltuieli adăugătoare.

Pentru realizarea ideii aveți nevoie doar de bandă adezivă și de carton pentru ambalat. Se potrivesc orice bucăți de carton, care au lățimea egală cu mărimea încălțămintei. Restul întotdeauna poate fi îmbinat sau adunat din bucăți.

Ceea ce se cere este să faceți celule triunghiulare. Acestea pot fi realizate din dreptunghiuri separate, împărțite în 3 părți.

Prima sarcină – să faceți căsuțe și să le lipiți cu bandă adezivă.

După care, uniți căsuțele între ele. Numărul lor depinde de câtă încălțăminte și spațiu disponibil aveți.

Construcția este universală. Poate fi etajată sau o puteți monta în câteva etape.

După ce obțineți numărul necesar de celule, e nevoie să fixați suplimentar construcția, lipind-o de câteva ori cu bandă adezivă în jurul perimetrului.

Dacă doriți, puteți lipi marginile, pentru ca acestea să nu devină loc de adunat praf, iar organizatorul să fie mai estetic.

Nu vă rămâne decât să instalați construcția realizată la locul potrivit și să umpleți celulele cu încălțăminte.

Mult spor!