Ornament de croșetat foarte frumos și surprinzător de ușor! Veți dori să-l puneți în aplicare cât mai curând!

Dacă și dvs. iubiți croșetatul la fel ca și mine, atunci veți îndrăgi de la prima vedere acest ornament nou, frumos și ușor de lucrat. După ce-l veți testa, cu siguranță, veți dori cât mai curând să-l aplicați în lucrările dvs.

Veți avea nevoie de:

– fir de croșetat;

– croșetă.

Mod de lucru:

1. Croșetați un lanț din ochiuri libere de mărimea dorită, luând în considerare faptul că raportul ornamentului constă din 5 ochiuri. După aceasta, mai montați 3 ochiuri libere (de ridicare), luați 1 jeteu și introduceți croșeta în cel de-al 4-lea ochi al rândului. Realizați un semi picioruș cu 1 jeteu. Apoi continuați să lucrați câte 1 semi picioruș cu 1 jeleu în fiecare ochi, până la sfârșitul rândului.

2. Croșetați 3 ochiuri libere de ridicare și întoarceți lucrarea. Luați 2 jeteuri pe croșetă și montați 1 picioruș cu 2 jeteuri în primul ochi. Realizați astfel de piciorușe și în următoarele 3 ochiuri (trebuie să aveți 4 piciorușe cu 2 jeteuri). Apoi luați 1 jeteu și introduceți croșeta în spațiul dintre acele 3 ochiuri de ridicare și primul picioruș al rândului.

3. Scoateți 1 ochi lung, luați 1 jeteu și repetați procedura de încă 5 ori.

4. Apoi introduceți croșeta în următorul ochi al rândului, scoateți firul prin el și prin toate buclele de pe ea.

5. Acum, în următorul ochi al rândului montați din nou 3 ochiuri libere de ridicare și uniți-le cu ochiul de pe croșetă. Primul element al ornamentului este gata.

6. Repetați acest raport până la sfârșitul rândului: croșetați câte 1 picioruș cu 2 jeteuri în următoarele 4 ochiuri, apoi luați 1 jeteu și introduceți croșeta în spațiul dintre acele 3 ochiuri de ridicare și primul picioruș al raportului și scoateți firul de 5 ori.

7. Următorul rând, va consta din nou din semi piciorușe cu 1 jeteu, iar după el, va urma rândul cu elementele de raport.

8. Acesta a fost ornamentul. Dacă veți înțelege ideea, îl veți putea lucra foarte ușor.

Spor la treabă!

New