Ouă Pascale cu un desen frumos pe ele – o modalitate interesantă de vopsire!

Dacă și dvs. iubiți să pregătiți ouăle Pascale nu numai de culoarea roșie, și sunteți în căutare de idei interesante pentru a o face, atunci vă recomandăm să trageți o privire și la această metodă. Veți obține un rezultat minunat!

Veți avea nevoie de:

– ouă;

– apă;

– sare;

– coji de ceapă;

– ac și ață;

– bandaj tubular de fixare, tip plasă.

Mod de lucru:

1. Pentru început, pregătiți cojile de ceapă. Dacă vedeți că sunt murdare de pământ, spălați-le bine sub un jet de apă. Apoi puneți-le într-o cratiță, acoperiți-le cu apă rece și, până când lăsați-le deoparte, ca să se înmoaie bine în ea.

2. Pregătiți bandajul. Acesta poate fi cumpărat în orice farmacie pentru bănuți. Deci, introduceți un ou în el și coaseți primul capăt, apoi introduceți-l și pe celălalt și coaseți și cel de-al doilea capăt al plasei.

3. După aceasta, tăiați elasticul la mijloc. Întindeți-l bine pe ou, ca să obțineți un desen frumos și coaseți și laturile respective. Procedați la fel cu toate ouăle.

4. Adăugați o lingură de sare în cratiță, astfel încât ouăle să nu se spargă în timpul fierberii. Apoi așezați-le și pe ele și acoperiți-le cu coji. Puneți cratița pe foc și aduceți apa în punctul de fierbere. Din moment ce va da în clocot, mai fierbeți ouăle timp de o oră la foc mic.

5. Scoateți ouăle și îndepărtați bandajul.

6. Ungeți-le cu puțin ulei vegetal pentru a le conferi mai multă strălucire. Ouăle sunt gata! Sperăm că vă place rezultatul obținut!

Spor la treabă!

New