Paisprezece afirmații înțepătoare despre viață și forța interioară!

Fiecare om are propria sa viață, propriile sale ambiții și obiective. Dar, indiferent de acestea, toți și toate trebuie să tindem să ne dezvoltăm în permanență, chiar dacă întâmpinăm multe obstacole pe calea, pe care am decis să o urmăm.

Echipa noastră a studiat principiile de viață ale unor persoane demne de admirație, de a fi exemple pentru ceilalți și a decis să includă câteva dintre ele în acest articol, pentru ca și cititorii noștri să le cunoască, și noi să le avem mereu la îndemână.

1. Cel mai important este să fii fericit, nu să fii primul în orice circumstanțe.

2. Niciodată nu învinuiți lumea! Ea este profund indiferentă față de voi. Cât timp dați vina pe oamenii din jurul vostru pentru nenorocirile, care vi se întâmplă, alunecați tot mai mult spre fundul prăpastiei.

3. Măriți distanța dintre dumneavoastră și oamenii, care vă încarcă permanent cu problemele lor. Oferiți-le ajutor și cam atât. Aceasta nu înseamnă că vă certați cu ei. Pur și simplu faceți distanța mai mare: întâlniți-vă mai rar și discutați mai puțin. Străduiți-vă să comunicați cu oamenii optimiști și energici, cu cei care se află pe aceeași „undă” cu dumneavoastră.

4. Omul de succes este fericit atunci când se află în dezvoltare continuă, nu în tendința paranoidă de a consolida stabilitatea din jurul său.

5. Persoanele curajoase nu sunt cele care nu simt frica, ci cele care o înving.

6. Bărbatul nu trebuie să reprezinte lumea unei femei, ci să fie o parte din ea, aflată în lista generală.

7. Tot ce face femeia este imperceptibil. Devine vizibil, atunci când ea nu face nimic.

8. Bărbatul este incognoscibil, ceea ce înseamnă că nu poate fi supus schimbării.

9. Prin ce noi, femeile, ne deosebim de bărbați? Bărbații privesc lumea cu propriii lor ochi. Ei își dezvoltă cariera. Ei au jucăriilor lor preferate: mașinile, calculatorul. De asemenea, ei au un anumit lor pentru femeie. Iar femeia nu privește lumea cu propriii săi ochi. Ea privește prin ochii bărbatului. Pe parcursul întregii vieții ea încearcă să demonstreze ceva bărbatului, spunând: „Eu nu sunt mai prejos”, după care se plânge că totul se află pe umerii ei.

10. Dacă bărbatul nu vrea să se schimbe, puteți să alegeți: să trăiți cu el, acceptându-l așa cum este sau să trăiți fără el, așa cum vă place. Dacă nu puteți face această alegere, înseamnă că vă ascultați rău pe sine însăși și problema nu se ascunde în persoana lui, ci în interiorul dumneavoastră.

11. Iubiți-vă pe sine până la maxim, mai mult decât pe patrie, copii și soț!

12. Nimeni nu vă va putea strivi mai bine decât voi înșivă.

13. Omul trebuie să caute senzația de fericire în sine, nu în recunoașterea altora.

14. Doar soarta este ca un leu. Dacă vă este frică, ea vă va ataca. Iar dacă teama lipsește, atunci ea se va îndrepta în direcția, în care doriți.

Care dintre aceste afirmații v-au plăcut cel mai mult? Scrieți răspunsurile voastre în comentarii! Distribuiți acest articol prietenilor voștri!

Aveți grijă de dumneavoastră!