Perete frumos în bucătărie pentru bănuți. Poate fi spălat, este mai ieftin decât grundul, gletul și tapetul!

Dacă dispuneți de un buget restrâns, dar vă doriți o renovare a locuinței, atunci vă recomandăm să aruncați o privire la ideea de mai jos. Este foarte economică, dar simplă și rapidă! Peretele finit este ușor de întreținut, rezistent la temperaturile ridicate, durabil și frumos.

Bineînțeles, este vorba despre pardoseala laminată. În scopul de a monta laminat pe perete, puteți alege cea mai ieftină opțiune din magazin. Toată instalarea implică mai întâi pregătirea peretelui (gletul) și apoi fixarea plăcii laminate pe perete cu șuruburi.

Fixați-o cu atenție. Una dintre modalitățile de fixare mai fermă este de a introduce mai întâi o jumătate de chibrit în orificiul găurit și apoi de a înșuruba un șurub. Chibritul va acționa ca un fel de diblu.

De asemenea, fixați laminatul cu șuruburi autofiletante și în partea de jos. Acest lucru nu va fi vizibil în versiunea finală – partea de jos a plăcii va fi acoperită de plintă.

Instalarea este destul de simplă și poate fi realizată chiar și de o persoană care nu a mai executat niciodată acest fel de lucrări.

Atunci când toată pardoseala laminată este montată pe perete, acoperiți marginea cu o plintă pentru gresie.

Peretele finit arată foarte frumos, este sigur și poate fi spălat. Pe lângă toate acestea, va dura mulți ani!

Spor la treabă!

New