Pernă drăguță de scaun cusută după o metodă ușoară. Chiar și un începător se poate descurca cu ea!

Încercați să coaseți împreună cu noi această pernă de scaun foarte drăguță și extrem de simplă. Vom folosi o metodă ușoară de coasere. Chiar și un începător se poate descurca cu ea! Pe lângă toate acestea, veți avea nevoie de un minim de material pentru ea.

Pregătiți material de trei culori: prima pentru spatele pernei (42*42 cm), a doua pentru margini (4 bucăți de 46*10 cm), a treia pentru piesa centrală (pătrat) 28*28 cm. Pliați bucățile de material pentru margini împreună, față în față, câte două benzi pe rând. Lăsați 10 cm liberi de la margine, trageți o linie până la colț. Coaseți linia marcată la mașina de cusut, apoi tăiați excesul de material.

Desfaceți părțile. Coaseți împreună benzile rezultate, care au fost deja cusute câte două. Veți obține un cadru. Prindeți pătratul central de cadru, apoi coaseți-l la mașină pe margini.

Acum, pliați în straturi, pe rând, următoarele părți: fibra sintetică (sau altă umplutură), piesa cusută cu pătratul și marginile, materialul pentru partea din spate (cu partea din spate orientată spre exterior). Coaseți totul la mașina de cusut de-a lungul marginilor, lăsând o mică deschizătură pentru întoarcere. Tăiați excesul de material în jurul marginilor.

Întoarceți materialul pe față, coaseți gaura rămasă cu mâna. Puteți coase fâșii de material (legături) în părțile laterale din interior, dar acest lucru nu este necesar. Perna de scaun este gata!

Spor la treabă!

New