Prelucrați neapărat orhideele cu acest preparat simplu!

Bolile, care afectează orhideea, pot conduce la uscarea acestei plante frumoase. Ca să nu permiteți acest lucru și să întoarceți timpul înapoi, prelucrați-o neapărat cu acest preparat farmaceutic simplu, care este disponibil pretutindeni și este ieftin.

Tratarea putregaiului și altor boli ale orhideei se realizează cu metronidazol: un comprimat la 1 litru de apă caldă. Dacă nu aveți nevoie de atât de multă soluție (aveți puține plante), folosiți doar ½ litru de apă și ½ comprimat de metronidazol. Dizolvați neapărat comprimatul fărâmițat în apa caldă.

Procedura trebuie realizată, când substratul și rădăcinile orhideei sunt destul de uscate, pentru ca ele să absoarbă bine soluția de metronidazol. Soluția trebuie aplicată foliar și la nivelul substratului cu ajutorul pulverizatorului, ținând neapărat geamul deschis, ca să circule bine aerul. Repetați neapărat procedura peste 7 și 14 zile (în mod similar). Rezultatul va fi vizibil peste câteva zile: orhideea va începe să se vindece și să arate mai bine.

Spor la grădinărit!

New