Priza cade și nu se mai ține bine? Un mod ușor și rapid de a rezolva problema pentru o perioadă lungă de timp!

Prizele care se desprind de pe perete sunt o problemă cu care aproape toată lumea se confruntă mai devreme sau mai târziu. De foarte multe ori, acest lucru nu se datorează neglijenței proprietarului, ci faptului că priza pur și simplu a ajuns la sfârșitul duratei sale de viață – sistemul său de fixare pur și simplu nu mai are de ce se ține. Cu toate acestea, noi vă recomandăm să nu vă grăbiți să o înlocuiți cu una nouă – tot de ce aveți nevoie pentru a rezolva problema este o șurubelniță!

Mod de lucru:

1. În primul rând, deconectați alimentarea cu energie electrică. Apoi, deșurubați partea exterioară a prizei.

2. În casele mai vechi, este posibil să vedeți o cupă metalică în interior sau chiar doar o adâncitură în beton. În locurile în care priza ar trebui să fie ținută de fixatoare, aceasta va fi probabil ciobită. Dar nu vă faceți griji! Slăbiți cât mai mult posibil șurubul din dreapta și din stânga, slăbind astfel și fixatoarele.

3. În continuare, veți avea nevoie de două bucăți mici de lemn subțire. Acestea trebuie montate pe părțile laterale, la nivelul fixatoarelor.

4. Introduceți partea interioară a prizei în poziție și înșurubați șuruburile, desfăcând suporturile. Fixatoarele se vor înfige în lemn și vor ține priza ferm în poziție.

5. Înșurubați partea exterioară înapoi.

Asta este tot – priza este bine fixată și nu va mai trebuie să vă faceți griji pentru ea pentru o perioadă lungă de timp!

Spor la treabă!

New