Rafturi originale – o modalitate excelentă de a crea o atmosferă specială!

Este imposibil să ne imaginăm un interior bine amenajat fără nici un raft. Mici și mari, închise și deschise, cu cadru – se potrivesc oricărei încăperi din casă.

Conținutul, la fel ca forma, pot fi diverse și depind întru totul de amplasare și preferințele stăpânilor. Decorând casa, ne dorim ca totul să fie nu doar bine gândit, dar și original.

Înainte să schimbați ceva, priviți câteva idei deja realizate de rafturi originale. Posibil, careva din ele să vă placă într-atât, încât să le dați viață.

1.

Peretele cu rafturi încorporate trece în zona de lucru, completată cu rafturi și lumini. Toate împreună alcătuiesc o imagine completă și se încadrează perfect în interior.

2.

Minimalism cu o notă de futurism, dar ce rezultat deosebit de elegant și rafinat. Un astfel de raft cu siguranță va atrage atenția.

3.

Rafturile transparente au devenit veriga, care asigură integritatea. Chiar și zona de lucru, în mare parte, este un raft pe întreg peretele.

4.

În acest set totul este bine gândit, până la cel mai mic detaliu. Original, concis și neobișnuit.

5.

Construcția excelentă și deloc complicată permite utilizarea utilă a colțului. Original și simplu în același timp, cu siguranță nu vor apărea probleme cu umplerea acestui raft.

6.

Un excelent exemplu de zonare a spațiului. Un singur raft de design a fost suficient pentru a domina și a face atmosfera specială și neobișnuită. Și toate acestea cu un cost minim.

7.

Câteva rafturi așezate la o distanță unul de celălalt sunt unite de un cadru comun. Colțul cu un conținut atât de original arată avantajos și rafinat.

8.

Cadrul și rafturile din acest proiect au forma corectă. În același timp, construcția arată original și chiar elegant, toate acestea datorită alternării zonelor deschise și închise amplasate ca o reflecție în oglindă.

9.

Interesant și puțin neobișnuit arată peretele format din rafturi deschise diferite după formă și mărime.

10.

Cadrele pentru rafturi pot fi nu doar din lemn. Țevile metalice sunt excelente în acest scop, iar cele de plastic pot fi o alternativă mai economică.

11.

În acest proiect, rafturile trec treptat de pe perete pe cadrul ușii, formând un arc. Un exemplu demn de utilizare rațională a spațiului.

12.

Este ușor de asamblat rafturi din elemente separate. Le puteți alege în conformitate cu preferințele și stilul camerei.

13.

Rafturile diferite după aspect și amplasare pot deveni element de zonare. Cu toate acestea, funcționalitatea lor rămâne neschimbată.

14.

Rafturile care trec vizual din unul în altul pot crea un decor de interior bine definit. În același timp, ele pot fi deschise sau închise și să difere după mărime și formă.

15.

În acest proiect, rafturile încorporate se combină perfect cu cele suspendate, creând o imagine integrală și un interior special.

16.

Etajera originală cu rafturi deschise și închise arată integral. Ea poate fi amplasată lângă perete și folosită în calitate de separator excepțional.

17.

Nișa din perete poate fi ușor transformată într-un raft elegant, cu iluminare. O completare  excelentă a unui astfel de raft poate fi o ramă de contrast.

18.

Mult spor!