Resturile de materiale de construcție se transformă într-o frumusețe incredibilă pentru vilă!

Chiar și o mică bucată de pământ poate fi decorată impresionant și cu gust, dacă faceți rost de nisip, ciment, bucăți de plasă de plastic dur și puțină țiglă. De fapt, puteți folosi cele mai diverse resturi de materiale de construcții, cel mai important este să puneți imaginația la contribuție. Ideea, prezentată mai jos, poate fi doar sursă de inspirație, iar dumneavoastră să creați propria minune pentru grădină.

Pentru proiect, veți avea nevoie de o bucată de plasă de plastic dur, nu foarte lată (50-60 cm), dar să fie lungă (puteți uni câteva bucăți). Începutul plasei îl tăiați sub formă de scară.

Așezați plasa în locul unde planificați să fie patul cu flori, formând un melc, astfel încât scara să fie înafară.

Amestecați puțin nisip cu ciment. Adăugați o cantitate de apă, cât să obțineți o compoziție din care să puteți modela ”pateuri” de ciment.

Acoperiți cu ”pateuri” melcul din plasă pe partea exterioară. Apropiați boțurile de ciment între ele, astfel încât să se lipească. Înălțimea peretelui îl adăugați treptat.

După ce cimentul se usucă, scoateți cu grijă plasa. Așezați țigla simetric pe perimetru și o fixați cu ciment, proptind-o cu ceva din spate.

După ce toată construcția se usucă bine, îndepărtați suporturile din spate. La dorință, puteți vopsi țigla. Umpleți patul cu pământ.

Sădiți plantele preferate și patul cu flori e gata!

Mult spor!