Rețeta rapidă de pizza — o idee excelentă pentru o cină savuroasă!

Rețeta rapidă de pizza este pentru cei care adoră acest fel de mâncare, însă nu au răbdare să-l gătească după toate regulile bucătăriei italiene. Această variantă de preparare este extrem de simplă, însă pizza oricum iese delicioasă și apetisantă.

În prezent pizza este cunoscută și adorată de toți oamenii. Însă prepararea pizzei de casă este destul de laborioasă — doar pregătirea aluatului necesită mult timp și efort.

Dacă vă place pizza și, de asemenea, nu doriți să cheltuiți prea mult din timpul dumneavoastră liber pentru a o prepara, rețeta rapidă de pizza vă poate scoate din încurcătură. Această pizza se prepară practic cât ai zice pește: nu trebuie nici să pregătiți îndelung aluatul, nici să realizați oarecare tehnici culinare dificile. Și, ceea ce este destul de important, gustul pizzei rapide nu este mai prejos decât al celei clasice. În schimb, necesită mult mai puțin timp de preparare.

Interesant? Atunci citiți și priviți cum se gătește pizza în condiții casnice!

INGREDIENTE (PENTRU 4 PORȚII):

-2 ouă;

-3 linguri de maioneză;

-3 linguri de făină;

-150 g de salam;

-jumătate de ceapă;

-o roșie;

-200 g de cașcaval;

-verdeață — după gust.

MOD DE PREPARARE:

1.Combinați ouăle, maioneza și făina. Amestecați foarte bine. Turnați aluatul obținut în tava de copt, răspândindu-l uniform.

2.Apoi așezați umplutura pe suprafața lui: mai întâi salamul tăiat în bucățele.

3.După aceasta — stratul de ceapă mărunțită.

4.Tăiați roșiile și așezați-le peste stratul de ceapă.

5.Presărați pizza cu un strat abundent de cașcaval ras. Dacă doriți, puteți să adăugați și verdeață mărunțită.

6.Coaceți pizza până va fi gata (aproximativ 10-15 minute) în cuptorul preîncălzit până la 200°C. Cum numai cașcavalul se va topi, iar aluatul se va întări puțin, o puteți scoate din cuptor.

Vă dorim poftă bună alături de cei dragi!

New