Reutilizarea cristalului vechi: ornamente neobișnuite pentru casa dumneavoastră!

Cu câteva decenii în urmă colecția impunătoare de cristal era considerată mândria locuinței și iată că ea este deja numită relicvă. Dar oare ați putea să scăpați deodată de vesela, pe care probabil a colecționat-o toată familia dumneavoastră?

Nu vă grăbiți să aruncați numeroasele salatiere și fructiere, deoarece puteți să confecționați un ornament minunat pentru casă sau grădină din ele.

1

AVEȚI NEVOIE DE:

-veselă de cristal (sau părți din ea);

-„pietricele” de sticlă (puteți să le înlocuiți cu cioburi de sticlă sau cristal);

-lipici cu silicon;

-o ramă pentru geamuri;

-cârlige, lănțișoare.

MOD DE LUCRU ȘI EXEMPLE:

Puteți să decorați în acest fel și unul dintre geamurile casei. Inițial alegeți vesela potrivită — aveți nevoie de vase cu marginile drepte.

Sunt potrivite atât recipientele plate, cât și obiectele mai voluminoase, cum ar fi paharele sau salatierele. Apoi decideți care va fi poziția vaselor, după care fixați-le cu ajutorul lipiciului cu silicon: el este destul de rezistent și nu lasă urme.

2

Umpleți spațiile goale cu „pietricele” de sticlă sau cioburi de vase. Dacă creați un panou, fixați cuiere și lănțișoare pe ramă. De acum colecția preferată de cristal vă va bucura privirea, fără să ocupe mult loc în dulap.

3

Panoul poate fi amplasat atât în casă, cât și în curte.

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

Spor la treabă!