Șaisprezece moduri de creare a perdelelor pentru verande și foișoare!

Persoanele romantice întotdeauna s-au simțit bine la vilă. Iar acum, când există atât de multe oportunități de a crea atmosfera, le place și mai mult. Verandele confortabile, lumânările romantice, iluminarea neobișnuită, potecile comode din grădină, magaziile ergonomice pentru unelte de grădină – toate acestea fac viața mai frumoasă, mai comodă și mai ”gustoasă”.

În amenajarea grădinii trebuie să investiți și nu uitați să o admirați atunci când savurați o ceașcă de ceai parfumat. Încă un obiect de decor, care vă va bucura și vă va salva de căldură pe parcursul zilei, sunt perdelele neobișnuite pentru verande și foișoare, care vor oferi iluzia unui foișor chiar și acolo unde nu este.

1.

Perdele din pânză pentru verande și foișoare

Ele sunt ideale doar pe vreme bună cu soare, dar și atunci pe o perioadă scurtă. De regulă, perdelele din pânză se folosesc în aer liber în calitate de decor pentru evenimentele festive și ocaziile speciale, care se sărbătoresc în grădină.

2.

3.

4.

5.

Perdelele și tulul parțial transparente arată foarte solemn.

6.

7.

În viața de zi cu zi la vilă, pentru foișoare și verande se folosesc perdelele de in sau pânză acrilică.

8.

9.

Perdele pentru verande din bambus

Decorarea verandei cu perdele din bambus este o alegere neobișnuită. Cu toate acestea, perdele din bambus sunt pe placul multor grădinari. Seamănă foarte mult cu perdelele romane. Ușoare, naturale, practice – arată uimitor în orice interior de vilă.

De asemenea, pe verandă, puteți utiliza storuri verticale și orizontale din bambus.

10.

11.

12.

Perdele PVC pentru verande și foișoare

Amenajarea unui foișor de exterior sau a unei verande descoperite cu perdele PVC este o decizie mult mai practică. PVC are proprietăți de protecție împotriva vremei rele și poate rezista chiar și celor mai grele încercări atmosferice.

Nu le este frică nici de vânturi puternice, nici de ploi. În plus, le puteți folosi pe parcursul întregului an, nu doar vara.

13.

Un mare avantaj al perdelelor PVC pentru foișoare este că păstrează căldura în interior. Deci, puteți construi cu încredere un foișor cu șemineu sau grătar, să-l amenajați cu perdele PVC și să utilizați construcția chiar și pe vreme rece.

14.

De obicei, pentru verande și foișoare se folosesc perdelele PVC transparente. Acest material creează iluzia a ceva ușor și a unui spațiu mare și permite realizarea unor idei de design foarte interesante, privind amenajarea foișoarelor.

15.

De asemenea, există și perdele transparente PVC de diferite culori.

Perdelele transparente PVC pentru foișoare și verande pot fi fixate cu:

-curele;

-scoabe;

-scoabe rotative (se folosesc pentru fixarea perdelelor mari);

-ghidaj cu role.

Atunci când perdelele se montează cu ajutorul ghidajului cu role, se poate crea efectul perdelelor ce se deschid și se închid. Împreună cu perdelele PVC puteți instala și plase contra insectelor.

16.

Dezavantajul perdelelor PVC este că, dacă le țineți mult timp închise, veți simți în interiorul foișorului sau verandei o insuficiență de oxigen. Iată de ce trebuie să aerisiți foișorul, deschizând perdelele, în special pe vreme cladă.

Mult spor!