Secretul soluției de îndepărtat pete pregătit în casă, care poate elimina chiar și petele învechite!

Nu puteți îndepărta petele vechi, în special de pe prosoapele de bucătărie și tricouri, cu ajutorul mașinii de spălat? Atunci vă propunem să încercați această soluție minune – o soluție grozavă pregătită în casă de îndepărtat petele, care este potrivită pentru orice țesătură de orice culoare, elimină orice pete și, în același timp, păstrează culoarea țesăturii. Încercați să pregătiți această soluție împotriva petelor!

AVEȚI NEVOIE DE:

– ½ lingură de sare gemă;

– 1 lingură de amidon;

– 1 lingură de săpun lichid de rufe;

– 1 linguriță de acid citric;

– 1 lingură de apă.

PAȘI DE RURMAT:

1. Amestecați acidul citric cu apă, până granulele se dizolvă complet. Adăugați amidon și sare. Apoi turnați săpunul lichid de rufe și amestecați bine.

2. Aplicați compoziția pe pată, pe partea de dos, cu ajutorul unui burete.

3. Puneți pânza într-o pungă de plastic, o legați și o lăsați pentru 12 ore. După care, spălați prosopul în mașina de spălat, cum o faceți de obicei.

4. Iată cum arăta pânza înainte de spălare (prosoape de bucătărie, de pe care petele nu se îndepărtează în mașina de spălat).

5. Iar acesta este rezultatul după utilizarea soluției de îndepărtat pete, care elimină practic orice (fructe de pădure, grăsime, ciocolată, carioci etc.) de pe orice material:

Mult spor!