Sfaturi pentru îngrijirea mâinilor după lucrul din curte și grădină!

Astăzi vrem să vă prezentăm cele mai bune sfaturi despre îngrijirea mâinilor după terminarea lucrului din curte și grădină!

REȚETE PENTRU MENȚINEREA FRUMUSEȚII MÂINILOR

1. Cel mai simplu mod de îngrijire a mâinilor este clătirea lor cu apă sărată. Dizolvați câteva linguri de sare într-un litru de apă și scufundați-vă mâinile în soluția obținută pentru 10 minute.

2. Pentru o curățare mai minuțioasă puteți să pregătiți o soluție pe bază de săpun. Adăugați puțin săpun lichid, o linguriță de zahăr, 100 g de sare și puțin lapte proaspăt în apă.

3. Dacă nu reușiți să îndepărtați complet murdăria, încercați neapărat să preparați un scrub de casă. Amestecați zahărul cu glicerină și spumă de baie. Aplicați scrub-ul pe mâini și masați-le cu grijă.

4. Soluția din suc de lămâie, oțet și suc de castravete vă va ajuta să albiți pielea mâinilor. Ungeți-vă mâinile cu această loțiune și spălați-le peste 30 minute.

5. De asemenea, laptele bătut combinat cu suc de lămâie albește excelent pielea mâinilor. Acest amestec poate fi aplicat pe mâini de câteva ori pe zi.

6. Ca să înmuiați pielea mâinilor, organizați-le o băiță cu ulei cald de măsline. Apoi frecați-le cu grijă cu piatra ponce, îndeosebi zonele înăsprite.

7. Puteți să vă protejați pielea înainte de a începe lucrul în grădină. În acest scop amestecați ¼ pahar de apă cu gelatină și acid boric (sunt necesare doar câteva grame din fiecare ingredient).

Adăugați jumătate de lingură de amidon și amestecați foarte bine. Aplicați compoziția rezultată pe mâini. Uscați-le foarte bine, după care începeți lucrul „murdar”.

Mâinile frumoase și îngrijite vor fi întotdeauna cartea de vizită a femeii, indiferent de vârsta ei.

Puteți să obțineți rezultate rapide și eficiente în condiții casnice, fără să vizitați saloanele de înfrumusețare!

Aveți grijă de dumneavoastră!