Sfaturi pentru îngrijirea mâinilor după lucrul în grădină – o adevărată salvare pentru toți grădinarii!

După lucrul în grădină, mâinile pot deveni aspre și uscate, cu răni și pete greu îndepărtat de verdeață, pământ și altele. Pentru a evita toate acestea, iată câteva sfaturi utile de vară pentru grădinari.

Sfatul nr. 1:

Dizolvați complet 2 comprimate de acid succinic în apă fierbinte. Înmuiați-vă mâinile timp de 15 minute în soluția obținută. După o astfel de îmbăiere, pielea dvs. va fi mai catifelată, hrănită și reînnoită!

Sfatul nr. 2:

În cazul în care cuticulele vi se usucă rapid, atunci ungeți-le cu puțin ulei uscat de orice marcă. El este un adevărat salvator atunci când vine vorba de îngrijirea mâinilor femeilor.

Sfatul nr. 3.

Dacă nu reușiți să vă curățați mâinile de pete după ce ați lucrat în grădină, atunci turnați puțin ulei vegetal pe mâini și adăugați o jumătate de linguriță de zahăr. Frecați-vă mâinile cu acest scrub până când uleiul se va absorbi în piele. Apoi spălați-vă mâinile cu apă și săpun. Uleiul este un produs de curățare foarte bun, pe lângă toate acestea, el se descurcă bine și cu exfolierea pielii!

Sfatul nr. 4:

Dacă aveți mâinile crăpate și exfoliate, folosiți trucul cu manganul. Aveți nevoie doar de un pic de soluție, astfel încât să obțineți un lichid de culoare roz. Scufundă-ți mâinile în această apă timp de 15 minute, apoi ștergeți-le și aplicați o cremă de mâini obișnuită. Astfel, mâinile dvs. vor fi protejate de orice iritație și exfoliere!

Sfatul nr. 5:

De multe ori, în timpul lucrului în grădină ne rănim pe mâini. Pentru a le vindeca rapid și a nu întrerupe lucrul, aplicați niște clei farmaceutic BF-6. El funcționează ca un pansament lichid: strânge rana, o dezinfectează și o protejează de influențele externe. Este un adevărat salvator pentru grădinari și nu numai!

Urmați sfaturile prezentate mai sus și aveți grijă de mâinile dvs.!

Spor la treabă!

New