Soluția de amoniac – un ajutor important în obținerea unei recolte frumoase! Cum se utilizează corect!

Se pare că amoniacul ne poate ajuta foarte mult în încercarea de a obține recolte mai mari.

De exemplu, roșiile, castraveții, precum și crinii, clematișii și geraniile sunt câteva din plantele care se bucură de îngrășămintele pe bază de amoniac.

Iată cum o puteți utiliza pentru plantele dvs.:

1. Pentru a vă hrăni plantele după ce le-ați udat generos, pur și simplu diluați 50 ml de soluție de amoniac în 4-5 l de apă și administrați fertilizatorul la rădăcinile plantelor într-o cantitate mică.

2. Soluția de amoniac este, de asemenea, un remediu excelent împotriva infestărilor cu dăunători, cum ar fi afidele. Adăugați 2 linguri de amoniac într-un găleată cu apă și un pic de săpun de rufe ras. Amestecați până când toate componentele se vor dizolva complet și stropiți plantele cu această soluție.

3. De asemenea, soluția de amoniac vă poate ajuta în lupta cu musculițele de ceapă și morcov. În acest scop, trebuie doar să diluați 1 ml de produs în 5 l de apă și să tratați plantele.

4. După ce răsadurile au fost plantate în locul permanent, diluați 10 mg de amoniac în 10 l de apă caldă. Udați fiecare fir cu 400-500 ml de soluție și nu veți mai fi deranjați de dăunătorii precum coropișnițele.

Spor la grădinărit!

New