Soluție eficientă de combatere a furnicilor din paturile cu legume!

În acest articol vă voi arăta un remediu grozav pe care oricine îl poate pregăti pentru că este făcut din ingrediente accesibile pentru fiecare și costă doar câțiva bănuți. În schimb, veți scăpa definitiv de furnicile din grădina dvs.

Primul lucru de care vom avea nevoie este un recipient. Acesta trebuie să fie mic, undeva în jur de 200 g, astfel încât să fie ușor de amestecat soluția. Vom avea nevoie de zahăr, sau, dacă aveți, va fi mult mai bine decât zahărul, și anume zahăr pudră, pentru că se dizolvă mult mai bine. De asemenea, va fi nevoie de apă caldă.

Al doilea ingredient pentru super produsul nostru va fi acidul boric obișnuit care se găsește în orice farmacie și costă pur și simplu bănuți. La o linguriță de zahăr pudră vom avea nevoie de 1 linguriță de acid boric. Mai întâi amestecați ingredientele uscate foarte bine între ele. Apoi adăugați un pic de apă. Va trebui să o amestecați până când va obține consistența unei creme groase.

Acum, îl puteți aplica în grădină. Însă dorim să vă preîntâmpinăm că această momeală pentru furnici nu este inofensivă pentru animalele de companie. Mai bine să o acoperiți cu ceva, ca să nu dăuneze câinilor sau pisicilor dvs. Furnicile oricum își vor găsi cale la ea.

Puneți o linguriță de pastă pe un capac, apoi puneți-l pe sol, adâncindu-l puțin în țărână, astfel încât mirosul să se răspândească peste tot.

Furnicile vor simți de la distanță mirosul de dulce și în curând își vor arăta interesul.

Momeala nu vă va face să așteptați prea mult și furnicarul va dispărea.

Spor la grădinărit!

New