Soluție ieftină, care curăță mai bine decât cele scumpe. Cuptorul strălucește ca unul nou!

În prezent există o sumedenie de soluții de curățat grăsimea și urmele de arsură. Dar oare toate sunt eficiente și merită banii cheltuiți pe ele? Acest lucru poate fi verificat printr-un mic experiment cu soluții ieftine, care pot fi găsite în cel mai apropiat magazin. Astfel puteți să le alegeți pe cele mai eficiente!

Divizând ochiometric tigaia, grătarul și interiorul cuptorului în 4 părți, aplicați fiecare soluție de curățat pe câte o parte. În cadrul experimentului nostru au fost folosite soluțiile LIBERHAUS, Mr. Muscle, CILLIT BANG și SANITA (de la cea scumpă la cea mai ieftină).

Este interesant faptul că soluțiile din categoria scumpă (Mr. Muscle, CILLIT BANG) au fost mai puțin eficiente decât cele ieftine.

SANITA, cea mai ieftină soluție, a îndepărtat arsura de pe fundul tigăii de câteva ori mai bine decât soluțiile mai scumpe.

În cazul cuptorului situația este asemănătoare: toate soluțiile au curățat murdăria de pe el, dar au lăsat zone mici de arsură, pe care nu le-au putut îndepărta.

Dar dacă SANITA ieftină și Mr. Muscle, CILLIT BANG mai scumpe sunt la fel de eficiente, de ce ar trebui să dăm mai mulți bani pe ultimele?

Spor la treabă!

New