Stimulator eficient pe bază de drojdie, care facilitează creșterea și dezvoltarea rapidă a castraveților!

Astăzi vă vom dezvălui rețeta eficientă a unui stimulator de creștere pentru răsadurile de castraveți, care va facilita obținerea unei creșteri de cel puțin două sau chiar zece ori mai rapidă. Acest lucru se datorează faptului că el accelerează creșterea rădăcinilor foarte bine și, prin urmare, crește în volum și însăși firul de răsad de pe suprafața solului.

Pentru a pregăti acest stimulator de creștere veți avea nevoie de apă caldă de 30-35°C. Puteți folosi și apă de ploaie încălzită la soare în timpul zilei. De asemenea, veți avea nevoie de 0,5 linguri de drojdie uscată și un borcan de jumătate de litru.

Turnați drojdia în borcan și amestecați până la omogenizare. Lăsați-o să stea pe masă timp de aproximativ 5 minute pentru ca să se dizolve bine. Este foarte important ca apa să fie caldă, deoarece dacă veți folosi apă rece, drojdia nu va funcționa, iar dacă veți folosi apă clocotită – o veți distruge imediat. Nu va avea loc nici un fel de fermentație.

Iar pentru a porni procesul de activare a drojdiei, va trebui să adăugați și o lingură de zahăr. Amestecați.

Acum, luați o găleată cu 5 l de apă curată și caldă și turnați soluția obținută în ea. Amestecați foarte bine și puneți vasul la soare pentru 2 ore.

Peste două ore, când soluția concentrată s-a activat, o puteți folosi. Însă vă recomandăm să o faceți pe timp de seară, când solul e încălzit de soare. Acest lucru o va ajuta să lucreze mai bine. Încă un aspect foarte important este să udați castraveții foarte bine înainte să le administrați acest stimulator, deoarece drojdia nu va funcționa corect în solul uscat. Pentru aceasta folosiți apă caldă, deoarece castraveții o iubesc mai mult. Abia apoi puteți să-i udați.

Acum, din motiv că avem 5 l de acest concentrat, respectiv, pentru a-l dilua în 10 litri trebuie să-l aplicați într-un raport de 1 la 5 l, care este cea mai mare concentrație. Iar dacă aveți nevoie de o soluție mai slabă pentru a o folosi, de exemplu, pentru niște răsaduri mici, atunci o puteți dilua în proporție de 1 la 10 litri. Apa trebuie să fie caldă, nu rece.

Pentru curpenii de castraveți, vă recomandăm să folosiți câte 1 borcan de 1 l pentru fiecare, nu mai mult. Udați-i abundent, nu numai la rădăcină, ci și puțin mai departe, pentru ca soluția respectivă să funcționeze mai bine.

Acest stimulator de creștere poate fi administrat nu numai castraveților, ci și altor tipuri de răsaduri.

Spor la grădinărit!

New