Super soluție pentru curățarea grăsimii. O rețetă simplă!

Vreți să economisiți resursele și în același timp să mențineți curățenia din bucătărie? Soluțiile pentru îndepărtarea grăsimii din bucătărie se termină foarte repede și trebuie cumpărate frecvent, ceea ce implică cheltuieli noi… Rețeta, pe care o veți citi mai jos, vă va permite să economisiți semnificativ banii cheltuiți pe soluțiile de curățat și vă va scoate din încurcătură, când nu veți găsi o anumită soluție în comerț.

Folosind doar trei ingrediente simple, care, de obicei, se găsesc în orice casă, nu va mai rămâne nici o urmă de grăsime în bucătărie! Și nu va mai trebui să cumpărați încă un flacon de soluție chimică sofisticată. Astfel, aveți nevoie de peroxid de hidrogen (apă oxigenată), bicarbonat de sodiu și soluție de spălat vasele.

Amestecați foarte bine 2 părți de apă oxigenată, 1.5 părți de bicarbonat de sodiu și o parte de soluție de spălat vasele.

Folosind partea abrazivă a buretelui, aplicați cu generozitate compoziția obținută pe suprafața, care trebuie curățată. Lăsați-o să acționeze pe parcursul a 20 minute.

Apoi frecați suprafața respectivă cu partea abrazivă a buretelui și spălați-o sub jetul de apă. Voila! Suprafața curățată strălucește de curățenie!

Spor la treabă!

New