Termeni generali

Folosirea acestui blog https://retete-usoare.info este gratuita, sub rezerva respectarii de catre vizitatori a acestor termeni si conditii. Ca vizitator si, deci, utilizator al blog-ului https://retete-usoare.info sunteti de acord sa respectati aceste reguli.

https://retete-usoare.info isi rezerva dreptul de a modifica in orice moment blogul  sau poate suspenda functionarea acestuia cu sau fara o instiintare prealabila.

Regulile de utilizare a blogului https://retete-usoare.info pot fi modificate in orice moment, fara o anuntare prealabila a utilizatorilor. Intrucat aceste reguli sunt oricand accesibile pe blog, voua va revine responsabilitatea sa le cunoasteti si sa le respectati.  https://retete-usoare.info rezerva dreptul de a stabili reguli suplimentare ale blogului care vor fi considerate parte integranta a conditiilor generale de folosire a blogului

Aceste reguli statueaza modul de folosire de catre utilizatori a blogului https://retete-usoare.info, iar relatiile sau eventualele probleme ce pot aparea sunt guvernate de legi aplicabile in Romania.

Utilizarea conţinutului Siteului si Protecţia proprietăţii intelectuale

Puteţi copia şi printa Conţinutul Siteului doar pentru folosinţa dvs. personală, lipsită de intenţie comercială. În orice alte cazuri, conţinutul Siteului nu poate fi reprodus, modificat şi exploatat, indiferent de scopul comercial sau necomercial al acestei exploatări.

Acţiunile descrise mai jos nu sunt permise în lipsa obţinerii în prealabil a unei permisiuni scrise din partea https://retete-usoare.info:

  • A. reproducerea sau stocarea Conţinutului, precum şi trimiterea acestui conţinut către orice alt website, server sau orice alt mijloc de stocare a informaţiei.
  • B. Modificarea, publicarea, transmiterea, precum şi participarea la transferul, vânzarea, distribuţia unor materiale realizate prin reproducerea, modificarea sau afişarea Conţinutului, în lipsa obţinerii în prealabil a unei permisiuni scrise din partea noastră.
  • C. Îndepărtarea însemnelor care semnifică dreptul de autor al Siteului asupra Conţinutului.

Legislaţie aplicabilă şi Jurisdicţie

Articolele se afla sub protectia legilor privind drepturile de proprietate intelectuala (Legea nr. 8 din 14.03.1996 publicata in Monitorul Oficial, Partea I nr. 60 din 26.03.1996). Orice utilizare a conţinutului Siteului în alte scopuri decât cele permise expres de prezentul document, este interzisă.

Vizitarea in continuare a acestui blog presupune ca intelegeti, sunteti de acord si ati acceptat termenii si conditiile din aceasta pagina

Dacă aveți nelămuriri privitoare la utilizarea datelor voastre pe acest blog, vă rog să-mi scrieți pe adresa de e-mail menționată în pagina de contact

Copyright © 2018 https://retete-usoare.info – Toate drepturile rezervate.