Toate vor da în floare: cum să pregătiți o soluție eficientă pentru plantele de interior, dintr-un ingredient mereu la îndemână!

Sinceră să fiu, plantele mele de interior nu arată prea bine, în special iarna. Aerul uscat și lipsa luminii solare nu le prind bine, evident. Dar mi-ar plăcea atât e mult să le văd înflorite chiar și în această perioadă. Din fericite, acum știu rețeta unui fertilizant eficient în acest sens, care le va face pe toate să înflorească luxuriant. Mă bucur să v-o împărtășesc și dvs.!

Veți avea nevoie de:

– 1 sfeclă roșie;

– 2 l de apă.

Mod de preparare:

1. Luați o sfeclă roșie de mărime medie, tăiați-o în bucăți mici și puneți-o în vasul unui blender, peste care turnați 2 l de apă. Pasați totul până la omogenizare.

2. Apoi strecurați soluția obținută printr-o sită.

3. Udați plantele cu fertilizantul obținut, nu mai des decât o dată la 15 zile.

Notă: Fertilizantul din sfeclă roșie este un îngrășământ excelent, potrivit pentru toate tipurile de plante de interior. O astfel de apă de sfeclă are un conținut puternic de minerale. În special, conține potasiu, calciu, magneziu, fluor, mangan și fosfor. Acesta este deosebit de util în timpul sezonului de vegetație. El stimulează înflorirea abundentă și este un agent excelent de prevenire a bolilor.

Spor la grădinărit!

New