Tocinei de cartofi cu brânză dulce de vaci și ceapă!

Am testat recent această rețetă neobișnuită și deja am reușit să o îndrăgim. Tocineii de cartofi cu brânză dulce de vaci și ceapă sunt fini, suculenți și au un gust excepțional. Ingredientele necesare sunt simple și disponibile, iar rezultatul este formidabil!

INGREDIENTE:

-1 kg de cartofi cruzi (se cântăresc după ce se curăță de coajă);

-2 ouă;

-o ceapă;

-300 g de brânză dulce de vaci;

-o linguriță de sare;

-ulei — pentru prăjit.

MOD DE PREPARARE:

1.Curățați cartofii și tăiați-i în bucăți. Puneți-i împreună cu ceapa într-un bol adânc. Pasați-i bine cu blenderul. Dacă nu aveți blender, puteți să-i dați prin cea mai măruntă răzătoare.

2.Transferați cartofii pasați într-o strecurătoare tapetată cu o bucată de tifon. Stoarceți-i foarte bine, ca să eliminați sucul, pe care l-au eliberat (de principiu, rezultă 200-250 ml de suc — totul depinde de suculența cartofilor).

3.Puneți cartofii storși, brânza dulce de vaci, ouăle și sarea într-un bol adânc (puteți să adăugați condimente după gust). Amestecați foarte bine.

4.Încingeți uleiul într-o tigaie. Modelați tocineii cu lingura (o lingură de compoziție este echivalentă cu un tocinel).

5.Prăjiți-i pe foc moderat, pe ambele părți, până se vor rumeni frumos.

6.Serviți tocineii cât sunt fierbinți: moi la interior și crocanți la exterior. Se potrivesc excelent cu sosul de smântână!

Vă dorim poftă bună alături de cei dragi!