Trei metode elementare de acoperire eficientă a găurilor lăsate de cuie în pereți!

Mutarea într-o casă nouă este întotdeauna plăcută și captivantă. Și nu contează dacă este vorba despre propriul apartament sau următoarea locuință închiriată. Ce-i drept, acest proces are și consecințele sale negative.

De exemplu, găurile din pereți, rămase după tablourile devenite plictisitoare, rafturile scoase sau locatarii precedenți. Din fericire, există câteva metode extrem de simple de acoperire rapidă și sigură a acestor orificii.

V-ați săturat să „admirați” aspectul destul de inestetic al găurilor din pereți, dar nu aveți timp să realizați o renovare capitală? Vă înțelegem foarte bine nemulțumirea.

De aceea, vă propunem 3 metode simple și eficiente de rezolvare a acestei probleme. Aveți nevoie doar de materiale aflate mereu la îndemână.

METODA NR. 1: FOLOSIȚI PASTA DE DINȚI.

Nici nu există ceva mai simplu: luați tubul de pastă de dinți și introduceți o cantitate mică din conținutul lui în gaură, până o veți umple. Bineînțeles, pasta trebuie să fie monocromatică — albă sau, dacă veți fi norocoși să găsiți, de nuanța peretelui.

Evident, trebuie să stați cât mai departe de „Aquafresh-ul” tricolor. Iar ca să faceți compusul maxim de mat, amestecați-l cu un comprimat pisat de aspirină. Există un singur dezavantaj: această „umplutură” nu poate fi numită durabilă. De aceea, ea este utilă doar în situațiile extreme.

METODA NR. 2: „LUCRĂM” CU SĂPUNUL.

Este un truc original, preluat de la bloggerii americani: luați o bucată de săpun deschis la culoare și, apăsând bine, frecați-o de porțiunea găurită a peretelui, până când orificiul se va umple.

Excesul de săpun și urmele lui se îndepărtează ușor cu un prosop uscat. Regula principală constă în evitarea umezirii locului respectiv.

METODA NR. 3: CORECTĂ

Folosiți un compus special pentru umplerea găurilor, cumpărat din magazinele de materiale de construcții. Pentru ca aplicarea lui să fie mai confortabilă, folosiți un șpaclu sau chiar un cuțit obișnuit.

După aceasta nu uitați să prelucrați („șlefuiți”) porțiunea de perete, iar dacă doriți să o mascați mai bine, vopsiți-o în nuanța potrivită. În acest scop folosiți o pensulă mică, iar cantitatea necesară de vopsea va încăpea pe un cuțit obișnuit de plastic: utilizați-l în locul găletușei grele.

V-a plăcut articolul? Atunci distribuiți-l prietenilor voștri!

Spor la treabă!