Truc cu sticla de ulei!

Nu contează ce fel de ulei este în sticla Dstră -floarea soarelui, porumb, olive, un singur detaliu le unește – sloturile în gâtul sticlei.

Acum absolut totul este făcut pentru confortul nostru. Dacă Dstră ați crezut că sunt necesare doar pentru a turna uleiul mai încet, atunci veți afla ce altă întrebuințare mai are slotul într-o sticlă de ulei. Acest lucru va simplifica viața gospodinelor.

De ce aveți nevoie de sloturi pentru sticle de ulei?

Întra-adevăr uleiul se revarsă puțin mai lent datorită structurii speciale a capacului. Acestea pot fi atât sloturile, cât și dopul cu gaură (de obicei acestea se regăsesc în sticlele de ulei de olive). În același timp, dacă trebuie să scurgeți surplusul, sarcina devine mult mai complicată. Atunci în ce constă problema?

După cum se vede, aceasta este  special pentru dozator, care este introdus în aceste găuri. Seamănă cu dozatoarele de sirop dulce utilizate pentru deserturi și băuturi. Se inserează foarte ușor și îl puteți procura în orice magazin specializat de bucătărie.

În primul rând, acest mic detaliu ajută la calcularea exactă a cantității de ulei. În al doilea rând, puteți uita pentru totdeauna de petele grase de pe suprafețe și de pe sticla în sine. De regulă, o sticlă de ulei fără dozator este întotdeauna grasă din cauza picăturilor care se scurg.

Cineva pune sticla într-o tavă mică făcută dintr-un capac de conservare. Cineva pune șosete tăiate pentru a absorbi lichidul. Cineva cumpără doar un dozator care va servi mai mult de un an!

Dozatorul special pentru ulei este util mai ales la dressing-ul saladelor sau la numărarea uleiului cu linguri (de exemplu, la adăugarea în aluat). Prin urmare, dacă nu doriți să cumpărați spray-uri noi de ulei sau să cheltuiți prea mult, un dozator de ulei poate fi pentru Dstră. !

Uleiul nu se răspândește cu un astfel de dozator. Este comod și practic!

Mult spor!

New