Un fertilizator simplu pentru plantele de cameră cu frunzele îngălbenite!

Astăzi dorim să vă prezentăm o modalitate foarte simplă de a da un impuls sănătos tuturor plantelor de cameră în perioada de primăvară. Acest fertilizator va îmbunătăți sănătatea florilor și vă va ajuta să rezolvați problema îngălbenirii frunzelor la plante, va accelera întărirea imunității și va face ca înflorirea să fie mai luxuriantă.

Pentru aceasta, veți avea nevoie doar de niște frunze de dafin. Ele conțin multe substanțe minerale valoroase, și anume magneziu, fier, calciu, potasiu și multe altele, precum și un complex de diferite vitamine și substanțe, care inhibă diverși agenți patogeni. Prin urmare, un astfel de supliment poate fi folosit și ca măsură preventivă pentru bolile plantelor.

Pentru a prepara fertilizatorul, luați 3-4 frunze de dafin și turnați 1 litru de apă caldă peste ele. Lăsați-le să se infuzeze timp de câteva ore, după care strecurați soluția și stropiți frunzele sau udați florile la rădăcini cu ea. Administrarea acestui fertilizator poate fi repetată peste 10-14 zile.

Spor la grădinărit!

New