Un mod interesant de servire a pepenelui verde!

Cum puteți să tăiați pepenele verde, pentru ca invitații dumneavoastră să zâmbească mulțumiți de gustarea oferită? Citiți articolul nostru și veți afla! Atât copiii, cât și adulții, vor fi încântați de rezultat și casa dumneavoastră va fi cuprinsă de o mare de emoții pozitive. Oferiți-le tuturor o dispoziție minunată de vară!

INGREDIENTE:

-2 pepeni verzi, cu dimensiuni aproximativ egale.

MOD DE PREPARARE:

1.Tăiați unul dintre pepenii verzi în jumătate (în direcție transversală).

2.Scoateți toată pulpa din el, curățându-i foarte bine coaja pe interior (în acest fel ea va căpăta aspectul cojii de nucă): inițial tăiați pulpa din fiecare jumătate de pepene cu cuțitul, astfel încât să o transformați în fâșii lungi și groase. Scoateți-le din ea și puneți-le într-un bol. Apoi scobiți restul pulpei cu lingura și transferați-o într-un alt bol (puteți să pregătiți un smoothie revigorant din ea).

3.Curățați celălalt pepene verde de coajă, astfel încât pulpa lui să rămână integră. Îndepărtați toate resturile de coajă de pe ea, inclusiv stratul alb-verzui. Apoi oferiți-i o formă îngrijită.

4.Puneți pulpa de pepene în coaja curățată a primului pepene. Dacă jumătățile de coajă nu vor acoperi complet pulpa de pepene, străduiți-vă să-i micșorați dimensiunea, fără să-i modificați forma îngrijită.

5.Așezați pepenele „întreg” pe un platou și puneți-l pe masa de sărbătoare.

6.Înainte de servire scoateți pulpa de pepene din „cojile de nucă”. Porționați-o sub privirile surprinse ale oaspeților și serviți-o tuturor!

Vă dorim poftă bună alături de cei dragi!