Un model inedit de tricotare pentru căciuli, pulovere, cardigane!

Un model extrem de simplu de tricotare care se privește frumos atât pe față, cât și pe dos. Chiar și un fular tricotat după un astfel de model va fi apreciat de apropiații d-voastră. Se potrivește atât pentru hainele tricotate pentru adulți, cât și pentru copii!

VEȚI AVEA NEVOIE DE:

-fir de tricotat;

-andrele.

Raportul modelului constă din 8 ochiuri + 2 ochiuri de margine în lățime și 28 de rânduri în înălțime. Pentru tricotarea cu andrele circulare raportul constă din 8 ochiuri.

PAȘI DE URMAT:

Indicatorii “_” cuprind pașii, care trebuie repetați până la sfârșitul rândului.

Montați 10 ochiuri pe ambele andrele.

Rând 1 – primul ochi nu se lucrează, ,,1 ochi pe dos, 1 ochi pe față,, ochiul de margine pe dos.

Rând 2 și toate rândurile pare le tricotați așa cu se văd.

Rând 3 – primul ochi nu se lucrează, 1 ochi pe față, 1 ochi pe dos, 2 ochiuri pe față, 2 ochiuri pe dos, 1 ochi pe față, 1 ochi pe dos, ochiul de margine pe dos.

Rând 5 – primul ochi nu se lucrează, 1 ochi pe dos, 3 ochiuri pe față, 3 ochiuri pe dos, 1 ochi pe față, ochiul de margine pe dos.

Rând 7 – primul ochi nu se lucrează, 4 ochiuri pe față, 4 ochiuri pe dos, ochiul de margine pe dos.

Rând 9 – primul ochi nu se lucrează, 3 ochiuri pe față, 1 ochi pe dos, 1 ochi pe față, 3 ochiuri pe dos, ochiul de margine pe dos.

Rând 11 – primul ochi nu se lucrează, 2 ochiuri pe față, 1 ochi pe dos, 1 ochi pe față, 1 ochi pe dos, 1 ochi pe față, 2 ochiuri pe dos, ochiul de margine pe dos.

Rând 13 – primul ochi nu se lucrează, ,,1 ochi pe față, 1 ochi pe dos,, ochiul de margine pe dos.

Rând 15 – primul ochi nu se lucrează, ,, 1 ochi pe dos, 1 ochi pe față,, ochiul de margine pe dos.

Rând 17 – primul ochi nu se lucrează, 2 ochiuri pe dos, 1 ochi pe față, 1 ochi pe dos, 1 ochi pe față, 1 ochi pe dos, 2 ochiuri pe față, ochiul de margine pe dos.

Rând 19 – primul ochi nu se lucrează, 3 ochiuri pe dos, 1 ochi pe față, 1 ochi pe dos, 3 ochiuri pe față, ochiul de margine pe dos.

Rând 21 – primul ochi nu se lucrează, 4 ochiuri pe dos, 4 ochiuri pe față, ochiul de margine pe dos.

Rând 23 – primul ochi nu se lucrează, 1 ochi pe față, 3 ochiuri pe dos, 3 ochiuri pe față, 1 ochi pe dos, ochiul de margine pe dos.

Rând 25 – primul ochi nu se lucrează, 1 ochi pe dos, 1 ochi pe față, 2 ochiuri pe dos, 2 ochiuri pe față, 1 ochi pe dos, 1 ochi pe față, ochiul de margine pe dos.

Rând 27 – primul ochi nu se lucrează, ,,1 ochi pe față, 1 ochi pe dos,,ochiul de margine pe dos.

Rând 28 – după cum se vede.

Mult spor!

New