Vă place macroul suculent? Pregătiți-l după această rețetă!

Macrou la cuptor. Vă doriți să pregătiți macroul la cuptor astfel încât să rămână suculent? Iată rețeta de care aveți nevoie! Peștele va fi delicat, suculent, aromat, îmbibat cu condimente și marinadă. Un preparat minunat pentru a savura gustul peștelui!

INGREDIENTE:

-2 macrouri;

-4-5 linguri de smântână fermentată;

-1-2 cepe;

-2 lingurițe de muștar;

-1 linguriță de muștar franțuzesc boabe;

-50 ml de sos de soia.

MOD DE PREPARARE:

1.Pregătiți marinada. Amestecați smântâna cu muștar și sos de soia. Mai adăugați puțină sare dacă sosul de soia este slab sărat.

2.Decongelați, eviscerați, spălați bine și uscați peștele cu un prosop de hârtie. Îndepărtați capul și coada, apoi tăiați macroul bucăți porționate cu grosimea de 3-4 cm.

3.Transferați bucățile de pește în marinadă și lăsați peștele la marinat pentru 20 de minute.

4.Tăiați ceapa rondele, aveți nevoie de un număr de rondele câte bucăți de pește aveți. Așezați rondelele în forma unsă cu ulei.

5.Pe fiecare inel de ceapă, puneți câte o bucată de macrou marinat și dați forma la cuptorul preîncălzit până la 180°C pentru 25-30 de minute, în dependență de cuptor, până se rumenește.

Macroul este suculent și are un gust interesant. Marinada cu smântână și muștar este deosebită, iar patul de ceapă este și el gustos, deoarece a îmbibat aroma de pește și marinadă.

Vă dorim poftă bună alături de cei dragi!