Valea Calelor Sălbatice. Ți se taie respirația de la asemenea frumusețe!

În fiecare primăvară, pe țărmul Oceanului Pacific, în regiunea Big Sur din California, printre vegetația bogată de pe litoral înflorește Valea Calelor Sălbatice (Calla Lily Valley).

Pe fondul Oceanului Pacific și soarelui, care apune la orizont, se desfășoară o priveliște incredibil de frumoasă: niciun spectator nu rămâne indiferent în fața ei.

Calele înfloresc mai activ în luna martie. De aceea, toți oamenii, care doresc să se bucure de frumusețea înfloririi lor, trebuie să viziteze obiectivul turistic californian anume în această perioadă.

Pentru ca florile sălbatice să fie protejate de călcatul în picioare, pe teritoriul văii au fost amenajate cărări și scări turistice, care se întind de pe plajă până în desișul pădurii de sequoia.

Locul de creștere a calelor se consideră periculos pentru plimbări. Aici este necesar să respectați cu strictețe măsurile de siguranță, deoarece valea este înconjurată de iederă otrăvitoare, urzici și văgăuni adânci.

Valea pitorească a calelor, unde pot fi văzute o sumedenie de flori albe ca zăpada, se află în Big Sur, California, la adresa: 26374 Cabrillo Hwy, Carmel-by-the-Sea, CA 93923.

V-a plăcut articolul? Atunci distribuiți-l prietenilor voștri!