Cultivați roșiile cherry chiar la balconul dvs. O mini-grădină drăguță de legume la oraș!

Cu ajutorul acestui sistem simplu, dar eficient, roșiile vor putea fi cultivate fără nicio dificultate chiar și la balcon. Condiția principală este să alegeți semințele potrivite și să așteptați recolta!

Construiți un suport din scânduri, pe care înșurubați sticlele tăiate de 5 litri din plastic.

Umpleți-le cu sol afânat până la jumătate, faceți o gaură în centrul unei laturi ale sticlei și plantați răsadurile de roșii cherry în ea.

Între sticlele mari de plastic, fixați câte o sticlă de 1 litru fără partea de sus, cu câteva găuri făcute în lateral. Treceți o funie prin ele, al cărei capăt se va afla în sticla de 1 litru, iar celălalt capăt în sticla de 5 litri cu sol. Procedați astfel cu toate sticlele, astfel încât fiecare roșie să fie alimentată cu apă de către udătorul cu fitil.

Umpleți sticla de 1 litru cu apă. De asemenea, udați solul roșiilor pentru prima și ultima dată. Acum, trebuie doar să așteptați și să observați cum se dezvoltă plantele!

Peste aproximativ o lună și jumătate, când roșiile au crescut, adăugați mai mult pământ la tulpina acestora. Reumpleți periodic sticla de 1 litru cu apă.

Soiurile de roșii cherry produc fructe mici, dar foarte dulci, care atârnă de plantă în ciorchini!

Spor la grădinărit!