Ouă vopsite frumos cu ajutorul unui ingredient deosebit! Un rezultat minunat!

Vă prezentăm o metodă originală de vopsire a ouălor de Paști. Am încercat-o și noi și am rămas uimiți, dar tot odată încântați de rezultat. Ouăle au ieșit foarte frumoase și deosebite. Sperăm să încercați și dvs. metoda, e foarte reușită!

Veți avea nevoie de:

– 1 lingură de sare;

– 200 ml de apă fierbinte de 70-90°C (pentru fiecare mahar);

– 1 lingură de oțet (pentru fiecare mahar);

– 5 coloranți pentru ouă (de diferite culori);

– unt.

Mod de lucru:

1. Puneți ouăle curate să fiarbă timp de 10 minute într-o cratiță cu apă și sare. După aceasta, scoateți-le într-un bol cu apă rece și lăsați-le să se răcească.

2. Uscați ouăle răcite cu autorul prosoapelor de hârtie și puneți-le pe o farfurie.

3. Luați 5 pahare de aceeași capacitate și turnați câte un pliculeț de colorant praf pentru ouă în fiecare. După aceasta, umpleți-le cu apă fierbinte și adăugați oțetul – câte 1 lingură la fiecare pahar. Amestecați.

4. Luați o perie de silicon și ungeți ouăle haotic cu unt de temperatura camerei. Apoi înmuiați-l de câteva ori într-un pahar de colorant.

5. Ștergeți oul cu un prosop de hârtie și puneți-l pe o farfurie. Procedați astfel cu toate ouăle, colorându-le cu toate culorile de care dispuneți.

6. A rămas să le puneți într-un coș frumos și gata. Ouăle au iești foarte frumos colorate, numai bune pentru masa de Paști!

Spor la treabă!