Îndepărtați orice fel de pete: pregătiți acest intensificator pentru detergent în condiții casnice!

De multe ori, membrii familiei pot avea abordări diferite în ceea ce privește alegerea detergentului. Unii preferă mărcile renumite și scumpe, iar alții cumpără cel mai ieftin detergent, spunând că nu există nicio diferență. Și, de multe ori ajungem să ne surprindem când vedem că până și hainele vechi arată ca noi datorită celui din urmă. Fără să știți, puteți da vina pe produsele scumpe, însă noi o să vă povestim cum puteți pregăti un intensificator pentru orice fel de detergent, care va face hainele să strălucească ca odinioară.

De fapt, nu există o mare diferență între detergentul de rufe ieftin și cel scump. Formula este aceeași, iar noi plătim prea mult doar pentru că marca este renumită. În realitate, chiar și cele mai simple și accesibile pentru fiecare detergente ne pot ajuta să eliminăm petele persistente și să rezolvăm problemele de culoare. Iată cum puteți face ca detergentul dvs. să funcționeze mai bine!

Folosiți bicarbonat de sodiu și peroxid de hidrogen!

Amestecați 60 ml de peroxid de hidrogen cu 2 pahare de bicarbonat de sodiu. În timpul spălării, adăugați atât de mult amestec cât este nevoie pentru a vă curăța petele de pe haine. O parte din amestec poate fi păstrată pentru spălarea viitoare. Amestecul de peroxid și bicarbonat de sodiu are un efect ușor de înălbire, așa că este cel mai bun pentru spălarea hainelor de culori deschise.

Dacă petele de pe haine sunt deosebit de dificile, este mai bine să le înmuiați înainte de a le spăla. Pentru a face acest lucru, folosiți câte 2-3 linguri de praf de spălat și de amestecul preparat anterior. Murdăria ușoară va avea nevoie de doar 20 de minute în acest amestec, ca să se înmoaie bine și să poată fi curățată. Dar hainele cu pete persistente va trebui să le lăsați peste noapte.

De asemenea, puteți folosi ingredientele de mai sus pentru a prepara un înălbitor de casă, dacă echivalentul din magazin nu dă rezultate. Amestecați 2 pahare de bicarbonat de sodiu cu 180 ml de peroxid.

Sarea

Sarea este cel mai simplu mod de a spori efectul detergentului de rufe. Acest produs, care este întotdeauna disponibil în bucătăria dvs., poate fi adăugat pur și simplu în compartiment împreună cu detergentul de rufe. Sarea nu numai că va ajuta la îndepărtarea petelor, dar va face și rufele mai moi.

Acum, folosiți aceste sfaturi de spălare a rufelor și bucurați-vă de haine întotdeauna curate și moi. Nuanțele își păstrează culoarea vibrantă, iar albul strălucește ca nou. În afară de asta, nu trebuie să vă mai faceți griji că trebuie să le spălați de două ori din cauza petelor care nu se iau din prima!

Spor la treabă!