5 variante de cremă pentru tort — colacul de salvare pentru gospodinele creative!

Crema preparată din unt și lapte condensat este crema de bază, din care pot fi obținute multe creme diferite. În continuare vă vom prezenta cum puteți să o transformați în cremă de ciocolată, cremă de ciocolată cu nuci, cremă de fructe și cremă cu bucățele de fructe. Puteți să le folosiți atât pentru ungerea, cât și pentru decorarea torturilor și altor deserturi. Haideți să începem!

INGREDIENTE:

Pentru crema de bază:

-200 g de unt;

-200 g de lapte condensat.

Exemple de adaosuri:

-3-4 linguri de sirop de fructe la 200 g de cremă de bază;

-3-4 linguri de pudră de cacao dizolvată în apă la 200 g de cremă de bază;

-50-100 g de ciocolată topită la 200 g de cremă de bază.

MOD DE PREPARARE:

1.Pregătiți crema de bază: bateți untul moale (la temperatura camerei) până va deveni pufos, albicios și voluminos. Adăugați laptele condensat rece și continuați să mixați până când veți obține o cremă pufoasă și omogenă.

2.Crema poate fi utilizată îndată!

3.Ca să pregătiți crema de ciocolată, dizolvați o linguriță cu vârf de pudră de cacao în 2 linguri de apă caldă. Adăugați soluția obținută în 100 g de cremă de bază și bateți-o cu mixerul până la omogenizare.

4.Ca să pregătiți crema de ciocolată cu nuci, adăugați nucile mărunțite (după gust) în crema de ciocolată și mixați până la omogenizare.

5.Pregătiți crema de fructe: puneți 100 g de orice fruct și 50 g de zahăr într-o crăticioară. Fierbeți-le pe parcursul câtorva minute. Apoi pasați-le cu blenderul și treceți-le printr-o sită măruntă.

6.Adăugați siropul fin în crema de bază și mixați până la omogenizare.

7.Pregătiți crema cu bucățele de fructe: adăugați bucățelele de fructe rămase în strecurătoare (după prepararea siropului) în crema de fructe. Mixați până la omogenizare.

Pentru ca crema să devină mai stabilă, dați-o la frigider pentru 10-15 minute!

Sperăm că rețeta noastră vă va fi de folos! Pregătiți deserturi gustoase și aspectuoase: inventați combinații noi și interesante!

Vă dorim poftă bună alături de cei dragi!